Svensk golf


Svenska golfare  •   SAS Masters Tour  •   Golfbana i Sverige  •   Golf i Sverige  •   Populära Golf i Sverige

Sverige erbjuder golfare en rad när det kommer till sin geografi. Mycket av Sverige består av skog och skogsmark. Södra Sverige är främst inom jordbruk, med ökande skogens utbredning norrut. Berg och kullar dominerar i väster. 15% av Sveriges ligger norr om polcirkeln.
Golfare i Sverige har tre huvudsakliga typer av layouter golfbana att spela. De är parkbana, skogsbana eller en kombination av båda.
- Den Parkbana som översätts till parkbana, är en design av som kommer att vanligtvis på kuperad terräng av tidigare jordbruksmark. Utformade efter den klassiska parkbanor i England kommer en typisk parkbana har mogna och väl underhållna landskapsarkitektur. Vanligtvis en lätt till medium promenader är naturligtvis parkbanor finns i mer öppna områden av den svenska landsbygden.
- En Skogsbana innebär att du kommer att spela på en golfbana avsedd att dra fördel av kullarna och skogarna i Sverige. Vanligtvis omgiven av träd, kommer skogsbana kursen brukar kalla för exakt slag från tee. De fackliga är avstängd några spektakulära vyer att stanna och beundra under en promenad till ditt nästa slag.
- Park OCH skogsbana. Det kan läsas som vi är fräck, men de flesta golfbanor i Sverige är av denna typ. En kombination av både platta ängar och skogar som ligger över dem, dessa kurser kombinera de två stilarna på olika sätt.
Slutligen, i den södra delen av Sverige, på grund av dess kustnära sandjord, kan du hitta några länkar kurser. Även om vissa kurser använda sådana beskrivningar som "länkar-liknande" eller "länkar stil", är denna beskrivning beror mer på den typ av bunkring eller dess öppna landskap än närheten till kusten.


Ads in English... https://modernvet.com hope veterinary clinic.